Meny

Isolerpartier

För uterum med krav WICSLIDE 24 Skjutdörrar

Med en tilltalande design ger dörrsystemet en ny dimension till ditt uterum. Greppa dörrens infällda handtag och känn elementen ljudlöst glida upp, släpp in den svalkande vinden eller ljuden av sommar. Låt skjutelementet glida till stängd position och stäng ute de kvällsaktiva myggorna eller den höstkalla kvällskylan. Ditt uterum blir familjens favoritplats där en titt på termometern eller blickar mot regntunga moln snart blir överflödiga.

Dörren som förlänger sommaren

Skjutdörrsystemet WICSLIDE 24, med ett av marknadens bredaste produktutbud och modernaste systemteknologi, ger dig största möjliga frihet till utformningen av ditt ”nya” rum. Dörren finns i en isolerad variant där aluminiumprofilen är isolerad och effektivt bryter köldbryggan och minimerar risk för kondens. Som ett komplement finns också en oisolerad variant. Ingående gummilister är av åldringsbeständig EPDM-gummi och garanterar tillsammans med systemanpassade borstlister yttersta täthet. Systemet erbjuder maximal frihet genom en 3-spårsmodell där 3 skjutbara element fritt positioneras för bästa komfort. För yttersta skjutbarhet erbjuder dörren justerbara tandemhjul verkande på friktionsminimerande tröskelskenor. Genom ett stort antal tillbehör och genomtänkta detaljer, som t ex. färdiga anslutningar till dörromfattningar, tar vi också ansvar för helheten.

Frihet i design med underhållsfri teknik

Högisolerande isolerglas, enkelglas, utförande med solskydd eller självrengörande beläggning? Valet är ditt, systemet är anpassat för glastjocklekar mellan 8-24 mm. Beroende på rummets art finns ett flertal låsvarianter att välja på. Genom enkla smidiga ”snäpplås” till cylinderlåsta flerpunktlås graderar du själv din skjutdörr för aktuella säkerhetskrav.

WICSLIDE 24 är en del av ett komplett byggsystem för glasarkitektur där produkten samspelar perfekt med systemets övriga produkter. Önskar man att integrera dörren i en glasfasad låter det sig enkelt göras. Vill man använda systemet som en balkongfront innehåller systemet även detaljer för detta. Möjligheterna är i det närmaste oändliga.

Drift & Produktion Atellus AB